Son Dakika: Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Toplantısı Yapıldı *** Çanakkale’de Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu Yapıldı *** Boğazgücü’nden Başkan Muharrem Erkek’e Ziyaret *** ÇOMÜ Kent Fest Sona Erdi *** 1915 Çanakkale Köprüsü’nde Jandarma Göreve Başladı *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Çanakkale’de Liseler Arası Müzik Yarışması Yapıldı

Çanakkale Belediyesi tarafından uzun yıllardır düzenlenen ve bu yıl 18. kez gerçekleştirilen Liselerarası Popüler Müzik Yarışması Özgürlük Parkı’nda yapıldı. Yarışmaya Özel Çanakkale Kampüs Koleji Fen ve Anadolu Lisesi’nden Grup Siren,..

Çanakkale’de Liseler Arası Müzik Yarışması Yapıldı
Yayınlanma: 201 Okuma

Çanakkale Belediyesi tarafından uzun yıllardır düzenlenen ve bu yıl 18. kez gerçekleştirilen Liselerarası Popüler Müzik Yarışması Özgürlük Parkı’nda yapıldı.

Yarışmaya Özel Çanakkale Kampüs Koleji Fen ve Anadolu Lisesi’nden Grup Siren, İbrahim Bodur Anadolu Lisesi’nden Grup Melankoli, Çanakkale Koleji’nden Grup Capella, İstek 1915 Çanakkale Okulları’ndan İstek Band, Toki Anadolu Lisesi, Fen Mat Koleji, Ali Haydar Anadolu Lisesi’nden Grup Haydari ve Çanakkale Fen Lisesi’nden Grup Pavari katıldılar.

Yarışmanın seçici kurulunda ise Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Feryal Günal, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Merve Çokamay Çanakkale Belediyesi Türk Halk Müziği Koro Şefi İftihar Vanlı, kentimizin değerli müzisyenlerinden İlhan Oytun, emekli müzik öğretmeni Hamit Altınkaya ve sevilen müzisyen Aydilge vardı.

Motivasyon kahvaltısı ile başlayan gün, grupların sahne provası ile devam etti. Saat 20.30’da başlayan yarışmada her grup bir yerli bir yabancı olmak üzere 2 şarkı seslendirdi. Öğrencilerin başarılı performanslarının ardından sanatçı Aydilge sahne alarak izleyenlere bir konser sundu.

Çanakkale Fen Lisesi Grup Pavari Çanakkale Belediyesi Özel Ödülünü, Toki Anadolu Lisesi de Jüri Özel Ödülünü alırken; Özel Çanakkale Kampüs Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Grup Siren ile üçüncülük, İstek 1915 Çanakkale Okulları İstek Band grubu ile ikincilik ödülü alırken, yarışmanın birincisi Ali Haydar Önder Anadolu Lisesi ekibi Grup Haydari oldu.

Yarışmada dereceye giren ve birinci olan Grup Haydari’ye ödülünü sanatçı Aydilge takdim ederken, Çanakkale Belediye Başkan Vekili Deniz Hazal Uysal ise jüri üyelerine seramik hediye etti.

Haber: Osman Okan

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.