Son Dakika: Hastane Önü Böyle mi Kalacak? *** Narin’in düşleri… *** Gelibolu’da İlköğretim Haftası Kutlaması Yapıldı *** Narin Henüz 8 Yaşındaydı *** Doğalgaz Çalışmaları Gelecek Yıl Belki *** Kapalı Pazaryeri İçin İlk Adım Atıldı *** Nihayet Tedavisine Başlandı *** Denizleri Kirletme, Geleceğe Sahip Çık *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Çanakkale Boğazgücü Genel Kurulu Yapıldı

Çanakkale Boğazgücü Engelliler Gençlik Spor Kulübü’nün Seçimli Olağan Genel Kurulu yapıldı. Çanakkale 18 Mart Spor Kompleksi’nde yer alan kulüp binasında gerçekleştirilen Seçimli Olağan Genel Kurul Kulüp Başkanı Ali Yasin Zengin’in..

Çanakkale Boğazgücü Genel Kurulu Yapıldı
Yayınlanma: 290 Okuma

Çanakkale Boğazgücü Engelliler Gençlik Spor Kulübü’nün Seçimli Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Çanakkale 18 Mart Spor Kompleksi’nde yer alan kulüp binasında gerçekleştirilen Seçimli Olağan Genel Kurul Kulüp Başkanı Ali Yasin Zengin’in yaptığı açılış konuşması ile başladı.

Şehitler için gerçekleştirilen saygı duruşunun ardından Divan Kurulu Seçimi yapıldı.

Yönetim Kurulu raporunun okunması ve ibra edilmesinin ardından Denetleme Kurulu raporlarının okunması ve oylaması yapıldı.

Kulüp tüzüğü değişikliğinin görüşülmesi ve yeni yönetim ve denetim kurulları seçiminin ardından dilek ve temenniler ile Seçimli Olağan Genel Kurul toplantısı sona erdi.

Çanakkale Boğazgücü Engelliler Spor Kulübü’nün mevcut başkanı Ali Yasin Zengin ve yönetim kurulu üyeleri yeniden seçilerek güven tazelediler.

Haber: Osman Okan

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.