Son Dakika: Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Toplantısı Yapıldı *** Çanakkale’de Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu Yapıldı *** Boğazgücü’nden Başkan Muharrem Erkek’e Ziyaret *** ÇOMÜ Kent Fest Sona Erdi *** 1915 Çanakkale Köprüsü’nde Jandarma Göreve Başladı *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Gazeteciler Başkan Oruçoğlu’nu Ziyaret Etti

Çanakkale İnternet ve Sosyal Medya Basın Mensupları Derneği, kentteki etkinliklerini sürdürerek önemli ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, dernek üyeleri, yerel seçimlerde yeniden seçilen Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu’na tebrik..

Gazeteciler Başkan Oruçoğlu’nu Ziyaret Etti
Yayınlanma: 206 Okuma

Çanakkale İnternet ve Sosyal Medya Basın Mensupları Derneği, kentteki etkinliklerini sürdürerek önemli ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, dernek üyeleri, yerel seçimlerde yeniden seçilen Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu’na tebrik ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında, Çanakkale İnternet ve Sosyal Medya Basın Mensupları Derneği Başkanı Gökhan Kökçak, Başkan Oruçoğlu’na derneğin faaliyetleri ve projeleri hakkında detaylı bilgi verdi. Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek dernek üyelerine teşekkür etti.

Ziyarette, dernek başkanı Gökhan Kökçak’ın yanı sıra dernek üyeleri Mustafa Yıldız, Remzi Can, Taner Arçukoğlu, Özer Şut ve AK Parti Geyikli Belde Başkanı Mustafa Kirveli de yer aldılar.

Haber: Çanakkale İnternet ve Sosyal Medya Basın Mensupları Derneği

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.