Son Dakika: Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Toplantısı Yapıldı *** Çanakkale’de Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu Yapıldı *** Boğazgücü’nden Başkan Muharrem Erkek’e Ziyaret *** ÇOMÜ Kent Fest Sona Erdi *** 1915 Çanakkale Köprüsü’nde Jandarma Göreve Başladı *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

ÖSYM Sınavı İlk Defa Gelibolu’da Yapılacak

Gelibolu’da Kaymakam Bekir Abacı Başkanlığında YKS Sınavları hakkında koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Gelibolu Kaymakamlığı’nın 2022-2026 Stratejik plan çalışmaları kapsamında şehrin dinamiklerini göz önüne alarak beklentilerin karşılanması amacıyla kolektif ve katılımcı düşünce..

ÖSYM Sınavı İlk Defa Gelibolu’da Yapılacak
Yayınlanma: 215 Okuma

Gelibolu’da Kaymakam Bekir Abacı Başkanlığında YKS Sınavları hakkında koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Gelibolu Kaymakamlığı’nın 2022-2026 Stratejik plan çalışmaları kapsamında şehrin dinamiklerini göz önüne alarak beklentilerin karşılanması amacıyla kolektif ve katılımcı düşünce yaklaşımı ile gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde ÖSYM sınavları 2024 yılı itibariyle Gelibolu’da ilk defa gerçekleşecek.

Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı Başkanlığında, Gelibolu’da ilk kez düzenlenecek olan ve daha önce Ocak ayında yapılan toplantının devamı olarak YKS sınavı hakkında koordinasyon toplantısı yapıldı.

Toplantıya Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı, Çanakkale ÖSYM Koordinatörü Doç. Dr. Ali Emre Bilis, Gelibolu Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Bartan, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Karaca, İlçe Nüfus Müdürü Tamer Öner katıldılar.

Haber: Osman Okan

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.