Son Dakika: Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Toplantısı Yapıldı *** Çanakkale’de Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu Yapıldı *** Boğazgücü’nden Başkan Muharrem Erkek’e Ziyaret *** ÇOMÜ Kent Fest Sona Erdi *** 1915 Çanakkale Köprüsü’nde Jandarma Göreve Başladı *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Gelibolu’da Yaz Spor Okulları Başlıyor

Gelibolu Kaymakamlığı ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından yaz ayları için sportif kurslar açılıyor. Gelibolu’da her yıl olduğu gibi bu yılda, okulların tatile girmesi sonrasında başlayacak olan, çocuklar ile..

Gelibolu’da Yaz Spor Okulları Başlıyor
Yayınlanma: 213 Okuma

Gelibolu Kaymakamlığı ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından yaz ayları için sportif kurslar açılıyor.

Gelibolu’da her yıl olduğu gibi bu yılda, okulların tatile girmesi sonrasında başlayacak olan, çocuklar ile gençlerin spor yapmaları amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı yaz spor okulları düzenleniyor.

Çocuklarının yaz spor okullarından yararlanmasını isteyen aileler Gelibolu Spor Salonunda bulunan kayıt ofisinden bilgi alabilir veya kayıt yaptırabilirler.

Gelibolu’da basketbol, voleybol, atıcılık, okçuluk, karate, triatlon ve yüzme dallarında gerçekleştirilecek olan Gençlik ve Spor Müdürlüğü Yaz spor okullarının kayıtları 24 Haziran başlayacak.

Haber: Osman Okan

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.