Son Dakika: Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Toplantısı Yapıldı *** Çanakkale’de Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu Yapıldı *** Boğazgücü’nden Başkan Muharrem Erkek’e Ziyaret *** ÇOMÜ Kent Fest Sona Erdi *** 1915 Çanakkale Köprüsü’nde Jandarma Göreve Başladı *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Belediye Meclisi Olağanüstü Toplandı

Gelibolu Belediyesi Meclisi, Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak’ın isteği üzerine olağanüstü toplandı. Belediye meclisi olağanüstü toplantısında Başkan Ali Kamil Soyauk’a İller Bankasından borçlanma yetkisi verildi. Buna göre İller Bankasından, Camii..

Belediye Meclisi Olağanüstü Toplandı
Yayınlanma: 155 Okuma

Gelibolu Belediyesi Meclisi, Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak’ın isteği üzerine olağanüstü toplandı.

Belediye meclisi olağanüstü toplantısında Başkan Ali Kamil Soyauk’a İller Bankasından borçlanma yetkisi verildi.

Buna göre İller Bankasından, Camii Kebir Mahallesi içerisinde yer alan Gazi Süleyman Paşa Caddesi, Fikirli Sinan Sokak, Altıyol Caddesi ve bağlantılı sokaklarının alt yapı ve üst yapı giderlerinde kullanılmak üzere 37 milyon 821 bin 700 TL kredi çekilmesi için Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak’a borçlanma yetkisi verildi.

Borçlanma yetkisiyle ilgili konuşan CHP Grup Sözcüsü Deniz Cankara, “31 Mart seçimlerinden bu yana CHP grubu olarak Gelibolu’nun çıkarına, Gelibolu halkının avantajına olan tüm konularda ortak çalışmaya katılacağımızı ve bu konuda asla geri adım atmayacağımızı söylüyoruz. Bu borçlanma yetkisi de herhalde Gelibolu Belediyesi’nin tarihine geçecektir, çünkü muhalefette bu borçlanmaya evet diyor” dedi.

Gelibolu Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak’ta, CHP Grubu Sözcüsü Cankara’ya teşekkür ederek; “Yalnızca malzeme alıp işçiliğini kendimiz yapacağımız için, muhtemelen söylenen caddelerin dışında bir çok caddenin de sorununu çözebilecek bir meblağ olacaktır diye düşünüyorum. Burada hepimiz gelip geçiciyiz, geri kalan yalnızca Gelibolu. Siyaset mutlaka olacaktır ama onun dışında ortak derdimiz olan Gelibolu’ya hiç birimiz zarar vermemek mecburiyetindeyiz. Bu konuda yaptığınız katkılarınızdan dolayı tüm meclis üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından alt ve üst yapı çalışmaları için Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak’a borçlanma yetkisi verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

Haber: Osman Okan

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.