Son Dakika: Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Toplantısı Yapıldı *** Çanakkale’de Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu Yapıldı *** Boğazgücü’nden Başkan Muharrem Erkek’e Ziyaret *** ÇOMÜ Kent Fest Sona Erdi *** 1915 Çanakkale Köprüsü’nde Jandarma Göreve Başladı *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Gestaş ve Köprü İçin İndirim Talep Edildi

Gelibolu’da faaliyet gösteren Cumhuriyet Platformu kurucu ve üyeleri bir süredir devam eden Gestaş ile 1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücretlerini kısmen kaldırmak veya Çanakkale – Gelibolu arasında indirimli belediye otobüsü seferleri..

Gestaş ve Köprü İçin İndirim Talep Edildi
Yayınlanma: 224 Okuma

Gelibolu’da faaliyet gösteren Cumhuriyet Platformu kurucu ve üyeleri bir süredir devam eden Gestaş ile 1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücretlerini kısmen kaldırmak veya Çanakkale – Gelibolu arasında indirimli belediye otobüsü seferleri oluşturmak adına çalışmalarını sürdürüyor.

Gelibolu Cumhuriyet Platformu üyeleri bu kapsamda Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, gelen talepler üzerine Gestaş’ın indirim üzerine çalıştığını platform üyelerine müjdelerken, Gelibolu Cumhuriyet Platformu üyeleri de başkan Erkek’in misafirperverliği ve konuya gösterdiği hassasiyet için kendisine teşekkür ederek, aynı talebin köprü içinde takipçisi olacaklarını ve aynı indirim çalışmasının köprü içinde yapılmasını takip ettiklerini ifade ettiler.

Haber: Osman Okan

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.