Son Dakika: Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Toplantısı Yapıldı *** Çanakkale’de Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu Yapıldı *** Boğazgücü’nden Başkan Muharrem Erkek’e Ziyaret *** ÇOMÜ Kent Fest Sona Erdi *** 1915 Çanakkale Köprüsü’nde Jandarma Göreve Başladı *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Kaymakam Abacı’dan Muhtarlar Derneği’ne Ziyaret

Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı, Gelibolu Tüm Muhtarlar Derneği’ne ziyarette bulundu. Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı, Gelibolu Tüm Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek Dernek Başkanı Hasan Şen ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet..

Kaymakam Abacı’dan Muhtarlar Derneği’ne Ziyaret
Yayınlanma: 114 Okuma

Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı, Gelibolu Tüm Muhtarlar Derneği’ne ziyarette bulundu.

Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı, Gelibolu Tüm Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek Dernek Başkanı Hasan Şen ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet etti, derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Gelibolu Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Şen ve muhtarlar, Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı’nın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.

Haber: Osman Okan

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.