Son Dakika: Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Toplantısı Yapıldı *** Çanakkale’de Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu Yapıldı *** Boğazgücü’nden Başkan Muharrem Erkek’e Ziyaret *** ÇOMÜ Kent Fest Sona Erdi *** 1915 Çanakkale Köprüsü’nde Jandarma Göreve Başladı *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Boğazgücü’nden Başkan Muharrem Erkek’e Ziyaret

Çanakkale Boğazgücü Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ali Yasin Zengin, yönetim kurulu üyeleri ve Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı sporcuları Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek’i makamında ziyaret ederek yeni görevi için hayırlı..

Boğazgücü’nden Başkan Muharrem Erkek’e Ziyaret
Yayınlanma: 109 Okuma

Çanakkale Boğazgücü Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ali Yasin Zengin, yönetim kurulu üyeleri ve Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı sporcuları Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek’i makamında ziyaret ederek yeni görevi için hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılar dilediler.

Çanakkale Boğazgücü Engelliler Spor Kulübü başkanı, yönetimi ve sporcularından oluşan heyet, kulübün kısa bir özgeçmişini anlatıp, tekerlekli sandalye basketbol takımının başarıları hakkında bilgi verdiler. Kulübün geçmiş dönemlerde katıldığı hem ulusal hem de uluslararası müsabakalar hakkında yapılan bilgilendirmelerin ardından takımın yeni sezon öncesi son durumu değerlendirildi ve fikir alışverişinde bulunuldu.

Çanakkale Boğazgücü Engelliler Spor Kulübünden yapılan açıklamada; “Bizleri makamında ağırlayan Sayın Belediye Başkanımıza göstermiş olduğu misafirperverlik, samimiyet, ilgi ve alakaları için çok teşekkür ederiz” denildi.

Haber: Osman Okan

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.