Son Dakika: Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Toplantısı Yapıldı *** Çanakkale’de Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu Yapıldı *** Boğazgücü’nden Başkan Muharrem Erkek’e Ziyaret *** ÇOMÜ Kent Fest Sona Erdi *** 1915 Çanakkale Köprüsü’nde Jandarma Göreve Başladı *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Biga’da “İşletmelerde Dijital Dönüşüm Ve Verimlilik” Konuşuldu

HarmonyERP 14 Ekim’de Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde “İşletmelerde Dijital Dönüşüm Ve Verimlilik” konulu program düzenledi. Programda konuşan HarmonyERP CEO’su Ahmet Enes Güneş, işletmeler için dijital dönüşüm yol..

Biga’da “İşletmelerde Dijital Dönüşüm Ve Verimlilik” Konuşuldu
Yayınlanma: 72 Okuma

HarmonyERP 14 Ekim’de Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde “İşletmelerde Dijital Dönüşüm Ve Verimlilik” konulu program düzenledi. Programda konuşan HarmonyERP CEO’su Ahmet Enes Güneş, işletmeler için dijital dönüşüm yol haritası oluşturmanın, bu yeni ve heyecan verici çağda başarıya ulaşmanın temelini oluşturduğunu açıkladı.

Mobilya, savunma sanayii, endüstriyel makine, otomotiv, ticari işletmeler, metal işleme, plastik enjeksiyon ve konfeksiyon sektörlerinde birçok firmaya en kapsamlı yerli ERP çözümü olan HarmonyERP 14 Ekim’de Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde “İşletmelerde Dijital Dönüşüm Ve Verimlilik” konulu program gerçekleştirdi.

Dijital dönüşüme dair çok önemli bilgiler ve yol haritası çizilen programda; HarmonyERP CEO’su Ahmet Enes Güneş, HarmonyERP Genel Müdür Yardımcısı Ozan Mutlu ve HarmonyERP Müşteri Çözümleri Müdürü Yücel Eyüboğlu konuşmacı olarak katıldı.

Tüm dünyada teknolojinin hızla ilerlediği ve iş dünyasının sürekli olarak kendini yeniden şekillendirdiği bir dönemin yaşandığını belirten HarmonyERP CEO’su Ahmet Enes Güneş, “Bu hızlı değişim, işletmelerin adaptasyon yeteneklerini zorlarken, aynı zamanda rekabette öne geçmek için yeni fırsatlar sunuyor. Dijital dönüşüm, bu çağın getirdiği zorluklara yanıt vermenin ve işletmelerin geleceğini şekillendirmenin anahtarı haline geldi. Ancak dijital dönüşüm, sadece teknolojik araçları benimsemekten çok daha fazlasını ifade ediyor. Biz de programlarımızı ülkemizdeki ticaret ve sanayinin gelişmesi, hem yerel hem ülke çapında hem de global çapta iş yapan firmalarımızın dijital dönüşümüne destek olmak amaç ve hedeflerle gerçekleştiriyoruz. Dijital dönüşüm, işletmeler için sadece bir zorunluluk değil, aynı zamanda çeşitli yönlerden büyük faydalar sağlayan bir fırsat. Bu süreç, daha yüksek verimlilik, artan müşteri memnuniyeti, maliyet tasarrufu ve yenilikçi ürün ve hizmetlerin sunulması gibi avantajları da beraberinde getiriyor” şeklinde konuştu.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.