Son Dakika: Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Toplantısı Yapıldı *** Çanakkale’de Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu Yapıldı *** Boğazgücü’nden Başkan Muharrem Erkek’e Ziyaret *** ÇOMÜ Kent Fest Sona Erdi *** 1915 Çanakkale Köprüsü’nde Jandarma Göreve Başladı *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

EGİOSB Müdürü Alper Altınok’a Eski Dostlardan Anlamlı Ziyaret

Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (EGİOSB) Müdürü Alper Altınok, Barbaros Spor Kulübü’nün yeni başkanı Ersin Şah’ı ağırladı. Spor camiasında da aktif bir geçmişe sahip olan Altınok, bu anlamlı ziyaret..

EGİOSB Müdürü Alper Altınok’a Eski Dostlardan Anlamlı Ziyaret
Yayınlanma: 47 Okuma

Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (EGİOSB) Müdürü Alper Altınok, Barbaros Spor Kulübü’nün yeni başkanı Ersin Şah’ı ağırladı. Spor camiasında da aktif bir geçmişe sahip olan Altınok, bu anlamlı ziyaret sırasında Barbaros Spor’a ve gençlerin spora yönlendirilmesine verdiği desteği bir kez daha vurguladı.

Altınok, eski takım arkadaşlarıyla bir araya gelmenin mutluluğunu şu sözlerle ifade etti: “Barbaros Spor Kulübü başkanlığına seçilen Ersin Şah ve Hasan kardeşim Ezine Gıda İhtisas OSB takım, kurumsal, de ziyaretimize geldiler. Benim de formasını giydiğim mahallemizin takımı Barbaros Spor’u kurumsallaştırmak ve gençlerimizin spora olan ilgilerini artırmak için yola çıktığını söyleyen başkanımıza, bir Barbaroslu olarak her türlü desteğe hazır olduğumu bildirdim. Ziyaretleri için teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dilerim.”

Barbaros Spor Kulübü’nün, özellikle gençler arasında spora olan ilgiyi artırmak ve yerel spor faaliyetlerini desteklemek amacıyla kurumsallaşma çalışmalarına başladığını belirten başkan Ersin Şah, bu yolda Altınok’tan aldıkları desteğin çok değerli olduğunu dile getirdi. Kulüp, bölge gençlerine yönelik projelerle sporun yaygınlaştırılmasını hedefliyor.

Alper Altınok’un da bir dönem formasını terlettiği Barbaros Spor, mahalle kültürünün sporla buluştuğu önemli bir yapı olarak faaliyetlerine devam ediyor. Ziyaret, hem eski dostların buluşmasına vesile olurken hem de genç nesillerin spora kazandırılması adına önemli mesajlar taşıdı.

Barbaros Spor Kulübü Başkanı Ersin Şah, görevi devraldığı günden bu yana kulübü daha profesyonel bir yapıya kavuşturmak ve mahalle gençlerini aktif bir spor hayatına yönlendirmek için çalışmalarına hız verdiğini belirtti.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.