Son Dakika: Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Toplantısı Yapıldı *** Çanakkale’de Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu Yapıldı *** Boğazgücü’nden Başkan Muharrem Erkek’e Ziyaret *** ÇOMÜ Kent Fest Sona Erdi *** 1915 Çanakkale Köprüsü’nde Jandarma Göreve Başladı *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

“Zamansız Yüzler” Sergisi Devam Ediyor

Sanatçı Simay KışlaoÄŸlu, 15 Ekim 2024 tarihinde açılan ve 30 Ekim’e kadar devam edecek olan “Zamansız Yüzler” adlı sergisiyle sanatseverlerle buluÅŸuyor. Sergi, kadın karakterinin gücünü ve zamansızlığını vurgulayan yaÄŸlı boya..

“Zamansız Yüzler” Sergisi Devam Ediyor
Yayınlanma: 40 Okuma

Sanatçı Simay KışlaoÄŸlu, 15 Ekim 2024 tarihinde açılan ve 30 Ekim’e kadar devam edecek olan “Zamansız Yüzler” adlı sergisiyle sanatseverlerle buluÅŸuyor.

Sergi, kadın karakterinin gücünü ve zamansızlığını vurgulayan yağlı boya portrelerle dolu bir yolculuk sunuyor. Simay Kışlaoğlu’nun ilham kaynağı, İtalyan ressamlarının ünlü eserlerini çağdaş bir bakış açısıyla yorumlayarak geçmişi günümüze taşıyan güçlü kadın portrelerinden oluşuyor.

Serginin ana teması, kadınların içsel güçlerini, dayanıklılıklarını ve zarafetlerini sanatsal bir dille ifade etmek. Her bir tablo, izleyicilere kadınların zamansız karakterini derinlemesine hissettirecek ve modern dünyada onların yerini yeniden düşünmelerine ilham verecek.

Sergi, Colesium Acarkent Sitesi’nde sanatseverleri ağırlıyor ve 30 Ekim 2024 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

Ä°LK YORUMU SÄ°Z YAZIN

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.