Çanakkale’nin Çan İlçesi Dereoba köyünde ikamet eden bir vatandaşın evine kendisini Jandarma olarak tanıtan şahıslar gelerek, “Kimliğinin bir hırsızlık olayında kullanıldığını, kimliğinin ve çalınan altınların ellerinde olduğunu, evinde bulunan altınları..
Çanakkale’nin Çan İlçesi Dereoba köyünde ikamet eden bir vatandaşın evine kendisini Jandarma olarak tanıtan şahıslar gelerek, “Kimliğinin bir hırsızlık olayında kullanıldığını, kimliğinin ve çalınan altınların ellerinde olduğunu, evinde bulunan altınları vermesi durumunda karşılaştırma yapacaklarını ve ceza almayacağını” söyleyerek (2) adet burma bilezik, (1) adet tam altın ve (2) adet çeyrek altını alarak evden ayrıldılar.
Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerce yürütülen çalışmalar neticesinde Çan-Çanakkale karayolu üzerinde ticari taksiyle kaçmaya çalışan 3 şüpheli, 5 farklı jandarma aracıyla gerçekleştirilen sıkı takip sonucunda yakalandı.
Olayla bağlantılı olduğu tespit edilen 2 şahıs da Yalova ilinde yapılan takip sonucu yakalandı. Yakalanan 5 şüpheli şahıs, Çan Adliyesine sevk edildi ve çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandılar. Şahısların aldıkları altınlar bulundu ve sahibine teslim edildi.
Haber: Osman Okan
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.