Gelibolu’da Saros Körfezi Denizel Ekosistemi Koruma ve İzleme Projesi kapsamında çalıştay düzenlendi. Mavi Nefes Saros çalıştayı geçtiğimiz günlerde İstanbul Üniversitesi, TURMEPA Derneği ve Garanti BBVA ortaklığında Gelibolu’da gerçekleştirildi. Ülkemizin oksijen..
Gelibolu’da Saros Körfezi Denizel Ekosistemi Koruma ve İzleme Projesi kapsamında çalıştay düzenlendi.
Mavi Nefes Saros çalıştayı geçtiğimiz günlerde İstanbul Üniversitesi, TURMEPA Derneği ve Garanti BBVA ortaklığında Gelibolu’da gerçekleştirildi.
Ülkemizin oksijen deposu deniz çayırlarına ve mercanlarına ev sahipliği yapan Saros Körfezi Gelibolu’da düzenlenen çalıştay ile ele alındı.
İstanbul Üniversitesi Hidrobiyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cem Dalyan’ın öncülüğünde düzenlenen Denizel Ekosistemi Koruma ve İzleme Çalıştayı’nda Mavi Nefes Saros Projesi kapsamında gerçekleştirilecek çalışmalar Doç. Dr. Dalyan ve TURMEPA Genel Müdür Yardımcısı Mine Göknar tarafından bölge halkı ve temsilcileriyle paylaşıldı.
Saros Körfezi’ni çevreleyen Gelibolu, Eceabat, Keşan ve Enez ilçelerinden kaymakamlık, belediye, balıkçılık ve su ürünleri kooperatifleri, dalış kulüpleri ve çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte bölgesel sorunlar ve çözüm önerileri tüm yönleriyle ele alınarak değerlendirildi.
Haber: Osman Okan
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.